Alma PrimeX

Osjećate li se kao da vam je tijelo izašlo iz forme? Kako ukloniti centimetre s mjesta koja kao da ne reagiraju na vježbanje? Želite li se riješiti viška kilograma i centimetara, ali vam treba pomoć i podrška? Želite li ukloniti celulit kako biste zablistali na plaži?
Tonus ima rješenje za vas.

Tonus ima rješenje za vas.

Alma PrimeX 2021 je najnoviji i najbolji aparat na tržištu upravo za ove probleme. Brzo i efikasno konturira tijelo, poboljšava izgled kože i uklanja celulit. U samo jednom tretmanu gubi se od 3-5cm na željenom mjestu. Koristi se i na području lica, vrata i dekoltea te uklanja znakove starenja i uklanja masnoću s podbratka.

Najnovija tehnologija

  • ConeX – konkavni oblik sonde pojačava intenzitet ultrazvučnih valova za 50%
  • Impulse – ultrazvučni valovi se isporučuju u udarnim valovima za poboljšane rezultate
  • MaXimaze – vakum održava ravnomjernu isporuku energije i osigurava stalan kontakt između sonde i kože, također izolira masnu stanicu radi bolje preciznosti i stimulira limfu
  • ReACCT – automatska kontrola struje prepoznaje karakteristike tkiva u tretiranom području i regulira izlaznu energiju za dodatnu sigurnost i kontrolu.

UltraWave

UltraWave sonda djelovanjem ultrazvučnih valova stvara mjehuriće u međustaničnoj tekućini. Prilikom vibracija koje ultrazvučni valovi stvaraju u tkivu, mjehurići rastu do faze eksplozije. Upravo ta eksplozija ošteti staničnu stjenku masne stanice koja se potom razlijeva u međustaničnu tekućinu tj. limfu. Stoga preporučujemo da se prije tretmana u tijelo unese do 2l vode kako bi djelovanje bilo još učinkovitije.

UniBody radiofrekvencija

UniBody radiofrekvencija zagrijavanjem tkiva iznutra topi masnoću s triglicerida na monogliceride, stvara novu mrežu kolagena i elastina, zateže, obnavlja i regenerira kožu. UniBody radiofrekvencija zagrijava tkivo na 42 - 44 stupnja Celzijusa. Prilikom pokretanja radiofrekvencije, stvara se električno polje unutar tkiva koje rezultira frikcijom. Frikcija potiče zagrijavanje tkiva te se temperatura podiže. Povišena temperatura postignuta radiofrekvencijom stvara novi kolagen i elastin te rekonstruira kožu iz najdubljih slojeva. Osim toga topi masnoću i smanjuje celulit.

Prednosti tretmana

Spoj ovih dviju tehnologija za posljedicu ima gubljenje masnoće i centimetara, smanjenje celulita, zatezanje kože, pojačanu mrežu kolagena i elastina što čini kožu svježom i blistavom.

Prije i poslije tretmana
Pogledajte kako izgledaju učinci Alma PrimeX tretmana.
AlmaPrimeX.com
Tonus Instagram

Naručite se na besplatne konzultacije!

Nazovite nas!Cjenik
Povjerenjem do zdravlja i ljepote.