Repechage

Prirodne blagodati

Repechage je ekskluzivan američki brend koji je pri samom vrhu na ljestvici profesionalne kozmetike. Bazirajući se na prirodnim blagodatima mora i algi, koje kombinira s vrhunskom tehnologijom, ova kozmetika nas oduševljava. Repechage u prijevodu znači „druga šansa“ što bi mogli protumačiti kao drugu priliku za lijepu i njegovanu kožu.

Vitamini i minerali

PFS® je izolirani prirodni filtrat algi na kojem se bazira sva Repechage kozmetika, a patentirala ga je Lydia Sarfati. PFS® sadrži vitamine uključujući B12, C, E, K, minerale, 42 elementa u tragovima, 18 aminokiselina i antioksidanse. S obzirom na količinu aktivnih sastojaka u bazi preparata, zamislite kakvi su tek kompletni proizvodi i tretmani!

Repecgahe Four-Layer Facial®

Naš premjerni luksuzni tretman za lice.
Iskusite sloj za slojem čistih, osvježavajućih europskih i američkih morskih algi koje toniraju, dubinski čiste i dramatično učvršćuju kožu.

Uživajte u hladnoj maski od morskih algi, nakon koje slijedi termalna maska obogaćena mineralima koja pruža potpuno opuštanje i vrhunske rezultate. Koža izgleda svježe i mlađe, pojačan je tonus i glow efekt.

Repechage Biolight Miracle Facial®

Repecgahe Biolight® tretman lica s Glyco-Sea pilingom temelji se na višedimenzionalnom pristupu za posvjetljivanje i ujednačavanje tena. Korištenjem najnovijih sastojaka inovativne morske biotehnologije ovaj tretman smanjuje tamne mrlje i hiperpigmentacije.

Uz BHA betahidroksilnu kiselinu, glikolnu i kojičnu, vaša koža će dobiti nježan ali efikasan peeling. Laminaria kompleks u kombinaciji s ekstraktima kore vrbe, gotu kolom i sladićem za blistaviji ten hrane i njeguju kožu.

Repechage Vita Cura® tretman za učvršćivanje u 5 faza

Vita Cura je posebno osmišljen tretman u 5 faza koji koži vraća čistoću i ima odličan anti-age učinak.
Enzimatski mikropeeling pomaže pri uklanjaju odumrlih stanica kože te ujednačava i tonira. Uz posebnu lifting masažu lica, nakon koje slijedi hladna maska od spriruline s pentapeptidom, vaša koža postaje čvršća i glađa i sjajnija, a bore pliće. Potom se koža tretira Vita Cura Opti Lift serumom®  koji uz hijaluronsku kiselinu i ekstrakt morskih algi sadrži ginko bilobu, vitamine E i K, ekstrakt kestena, gospinu travu i ekstrakt bijelog, žutog i crnog čaja. Osjetite razliku i zablistajte.

Repechage Hydra Dew Pure®

Ovaj tretman za dubinsku hidrataciju s heksapeptidom Argireline® vašu kožu automatski vlaži i osvježava. Morska alga codium fragile pruža hidrataciju dok palmitoil prolin, i ekstrakti vrbolike zaglađuju i umiruju. Esencijalne masne kiseline suncokreta, sezama i badema hidratiziraju kožu dok medvjetka smanjuje neujednačenost tena. Masaža lica izvodi se posebnim Hydra Dew Pure Oil® koje sadrži organsko ulje konoplje, kamelije, mastike, ulje suncokreta, slatkog badema, masline i šafranike te je bogato vitaminima C, K i E, betakarotenom i mineralima. Osjetite razliku.

Repechage Seaweed®

Tretman za lice s morskim algama kada ste u pokretu i želite brzinski tretman za ujednačen i blistav ten.
Nakon umirujuće masaže multivitaminskim serumom C-Serum® slijedi svježe miješana maska od morskih algi koja će ostaviti vašu kožu hidratiziranom i čišćom. Savršen je kao samostalni tretman ili u kombinaciji s peeling tretmanima. Preporuča se za hidrataciju svih tipova kože.

Naručite se na besplatne konzultacije!

Nazovite nas!Cjenik
Povjerenjem do zdravlja i ljepote.