Prirodna ulja

Prirodna kozmetika „Mirta“ temelji se na ljekovitom bilju s lošinjsko-creskog arhipelaga. U svim preparatima korišteni su 100% prirodni sastojci napravljeni od najfinijih ulja koji će nahraniti vašu kožu i upotpuniti Tonus masažu.

"Imortelle" smilje

Ulje od smilja je namijenjeno opuštajućoj mirisnoj masaži lica i tijela. Smilje je poznato kao biljka vječne mladosti tako da njegovanje kože ovim uljem ima izuzetno regenerativno djelovanje i anti-age učinak. Baza je hladno prešano ulje masline a pogodno je za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije.

"Apoxiomenos"

Ulje za revitalizirajući tretman. Uz hladno prešano ulje masline, badema i suncokreta u sastavu su eterično ulje eukaliptusa i narančinog cvijeta.  Ovo će ulje nahraniti vašu kožu a vas opustiti te dozvati užitke antičkog doba u kojemu se izuzetno njegovao kult tijela.

"Vitality"

Suncokretovo ulje kao baza pogodno je za njegu svih tipova kože te se brzo upija. Baza je obogaćena eteričnim uljima limuna i mandarine te stimulirajućim mirisima lovora i ružmarina. Namijenjeno je revitalizirajućoj masaži.

"Relax"

Iznimno je korisno ulje namijenjeno zreloj, osjetljivoj, suhoj i oštećenoj koži. Jedno je od najboljih ulja za masažu zbog relativno brzog upijanja, čime olakšava prijenos eteričnih ulja na kožu. Eterična ulja lavande, bijelog bora i ylang-ylanga čine prekrasnu mirisnu kompoziciju koja tijekom masaže pruža opuštajuće i umirujuće djelovanje uz istovremenu njegu i regeneraciju.

Naručite se na besplatne konzultacije!

Nazovite nas!Cjenik
Povjerenjem do zdravlja i ljepote.