U225 MESOGUN MICRONEEDLING mezoterapija

Mesogun tretman mikroiglicama najjači je tretman u microneedling terapiji.  Efikasna je nekirurška metoda u cilju smanjenja bora, ožiljaka i hiperpigmentacija, uklanjanja akni, ujednačavanja tena, hidratacije, podizanja tonusa kože, poboljšanja kontura lica te u prevenciji bora. Također, podiže imunitet kože, jača njezinu strukturu te potiče stvaranje prirodnog kolagena i elastina što prevenira starenje.

Terapija iglicama

Tretman U225 Mesogunom spada u microneedling terapiju iglicama koje omogućavaju prodiranje aktivnih tvari duboko u dermis kože prilikom čega se koža hrani (boosta) iznutra.

Kako djeluje?

Pri sitnim ubodima iglice, oko 470 uboda u  minuti, nastaju mikro-oštećenja te receptori šalju povratnu informaciju mozgu o oštećenju kože. Centralni živčani sustav reagira i šalje naredbu za pojačano stvaranje kolagena i elastina, što pak rezultira prirodnom biorevitalizacijom, zatezanjem i regeneracijom. Ova metoda je pojednostavljeno rekonstrukcija kože iznutra, od najdubljih slojeva prema površini.

Svježa koža nakon tretmana

Koža nakon tretmana izgleda svježe, sjajno i elastično uz znatno poboljšanje kvalitete kože i uklanjanja umornog izgleda lica. Bore su smanjene, pigmentacije svjetlije, koža zategnutija, a ožiljci sve plići. Zbog specifičnog izgleda mesoguna i precizne iglice može se doprijeti do najzahtjevnijih područja oko očiju, nosa, usana ili čak samih usnica. Također, popravlja se izgled i zateže koža vrata i dekoltea.

Kretivan tretman

U225 Mesogun je kreativan tretman što znači da različitim aktivnim tvarima i „koktelima“ možemo utjecati na više stvari istovremeno. Individualnim pristupom miješa se koktel ovisno o tipu i stanju kože klijentice ili klijenta,  kako bi se postigao što bolji rezultat. Temeljem naših stručnih znanja i savjeta liječnika, estetičara i dermatologa, za vas smo izabrali vrhunske brendove poput MCCM Medical Cosmetics, K-Surgery, Love Cosmetics, LinErase, Apriline i dr.

Pratite nas na Instagramu!

Naručite se na besplatne konzultacije!

Nazovite nas!Cjenik
Povjerenjem do zdravlja i ljepote.