O nama

Tonus centar

Tonus centar zdravlja i ljepote nalazi se u centru poslovnog dijela grada, u zagrebačkoj Radničkoj cesti 32. Osnovan je 1997. godine, i od tada je polako i sigurno rastao te stekao povjerenje svojih klijenata.  

Osnivačica

Vlasnica, Mirjana Sindičić bacc. physioth, skin ekspert, estetičar, kozmetičar i pediker, svojim je znanjem i iskustvom stvorila brend “TONUS”, prepoznatljiv u Hrvatskoj i svijetu. Mirjana je želju za znanjem i napredovanjem prenijela na cijeli Tonus tim. Pomogao je dugogodišnji rad i želja za pomoć najpotrebitijima, osjećaj za ljudsko tijelo i sklad te želja da se uspostavi ravnoteža u svakom tijelo koje se nađe u Tonusu.

Tonus masaža

Tonus je ime gradio na „Tonus masaži“, no od klasičnih masaža i depilacija, Tonus je postao prestižno ime za mezoterapiju lica i tijela, konturiranje lica i tijela, i postoperativne tretmane nakon estetskih zahvata.

Atmosfera u Tonusu

Ono što se odmah osjetiti pilikom ulaska u Tonus je osjećaj sigurnosti i povjerenja. Ovdje vlada magija osmjeha stoga se svi brzo i lako opuste. Šarolikost stručnog osoblja koje se nadopunjava i izmjenjuje po potrebama klijenta rezultira vašim zadovoljstvom.

Aparati i usluge

Tonus je mjesto gdje ćete pronaći i najbolje aparate na tržištu u službi ljepote, kao što su Alma PrimeX, SPA SHR i U225 mesogun, ekskluzivne proizvode za njegu lica Repechage, Jeu’Demeure ili MCCM Medical cosmetic

Pedikura, manikura i depilacija

Tonus nudi i medicinsku pedikuru i manikuru, OPI manikuru i pedikuru, nail dipping i gel tehnike noktiju, JAY WAX depilaciju perlama, mušku depilaciju i njegu, trajno uklanjanje dlačica i mnoge druge usluge.

Povjerenjem do zdravlja i ljepote.