Ballancer pro

Iznimno smo ponosni što radimo sa najboljim svjetskim imenima stoga vam sa zadovoljstvom predstavljamo Ballancer Pro - prestiž je u aparativnoj limfnoj drenaži. Proizvodi ga izraelska kompanija Mego Afek, tvorac aparativne limfne drenaže i ekspert posvećen presoterapiji.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je presoterapija koja poboljšava protok limfe i uspostavlja ravnotežu tekućine u tijelu, smanjuje otekline, pomaže kod celulita, oblikuje tijelo, čisti organizam od štetnih tvari i otrova, potiče stvaranje limfocita, što utječe na jačanje imuniteta i pomaže kod oporavka mišića. Također, stimulira kolagen u dubljim slojevima kože, povećava elastičnost kože, te pojačava djelovanje ultrazvučnih i radiofrekvencijskih aparativnih tretmana (Alma PrimeX).

Gdje se koristi?

Postoperativna limfna drenaža pospješuje rezultate zahvata, onemogućuje stiskanje limfe u gumastu tvorevinu te pospješuje oporavak. Koristi se poslije estetskih zahvata na licu i tijelu – nakon blefaroplastike, rinoplastike, abdominoplastike i mnogih drugih, i kod drugih zdravstvenih problema.

Preporučeno sportašima

Limfna drenaža se preporuča i sportašima koji su u treningu radi brže regeneracije mišićnih vlakana, smanjenja grčeva i brže razgradnje mliječne kiseline.

Kako radi Ballancer Pro?

Najnovijom kombinacijom materijala i tehnologije Ballancer Pro je najsličniji ručnoj limfnoj drenaži. Umjesto zračnih komora, Ballancer Pro je osmislio kompresiju zrakom kroz ljuskice koje poput ruke i dlana postepeno dreniraju limfu u smjeru limfnih čvorova.

Za sve potrebe

Širokom paletom programa pokrivaju se sva stanja i potrebe klijenata od tretmana prije i poslije liposukcije, edema, celulita ili regeneracije mišića.

Naručite se na besplatne konzultacije!

Povjerenjem do zdravlja i ljepote.