Microneedling mezoterapija

Microneedling je minimalno invazivan tretman sterilnim iglicama koji se koristi za poboljšanje stanja i zdravlja kože i tkiva.

Tonus mezoterpija

Tonus mezoterapija temelji se na stručnom znanju i vrhunskim “koktelima” i skinboosterima. U politici Tonusa nije da klijent odredi koji će se tretman raditi, već nakon analize stanja kože stručnjak odabire eroizvodi i tip mezoterapije koja će se taj dan primijeniti.

Široka paleta mezoterapije

Široka paleta različitih microneedlinga i mezoterapije (dermapen, U225 Mezogun ili Profhilo) garancija su vrhunskih rezultata za klijentice i klijente, ali i za nas. U Tonusu na izbor stoji preko 20 različitih skinboostera i koktela MCCM Medical Cosmetics, K-surgery, Linerase, LoveCosmetics i ostalih prestižnih brendova u svijetu mezoterapije i estetike.

Prednosti mezoterapije

Mezoterapija pomaže smanjiti ožiljke od akni i strija, ukloniti mrlje i hiperpigmentacije, smanjiti tamne podočnjake, pojačati konture lice, zategnuti kožu, smanjiti bore, reducirati celulit i podići kožu tijela, nahraniti kožu iznutra i postići prirodnu biorevitalizaciju.

Naručite se na besplatne konzultacije!

Povjerenjem do zdravlja i ljepote.