JeuDérm njega lica

JeuDérm napredna je medicinska kozmetika koja se temelji na novim biotehnologijama iz Sjeverne Koreje. Kozmetiku je razvila grupa znanstvenika iz biokemije, kozmetologije i dermatologije. JeuDérm značenje riječi povlači iz francuskog jezika što znači “mlada koža”. Glavna prednost JeuDérm kozmetike su visoke koncentracije patentiranih peptida, različitih aktivnih sastojaka, hijaluronske kiselina i ekstrakata raznih biljaka. Sve linije proizvoda imaju maksimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka koju su klinički ispitani te je znanstveno dokazano da se uspješno primjenjuju protiv bora, akni, pigmentacija, crvenila i gubitka kose.  

JeuDérm MY ATO

My Ato linija za atopičnu i osjetljivu kožu na bazi peptida ima terapeutsko djelovanje kod ekstremno suhe, grube kože koja se peruta, kod upaljene kože, rosacee, atopičnog i seboroičnog dermatitisa i psorijaze.
Za razliku od terapijskih krema koje se koriste kod atopičnog dermatitisa koje sadrže kortikosteroide, MY ATO proizvodi sadrže isključivo prirodne sastojke koji se mogu dugoročno koristiti.
My Ato proizvodi sigurni su za korištenje kod odraslih i kod djece te se mogu koristiti na licu i tijelu.
My ato aktivni sastojci su peptidi, ceramidi, 3M kompleks, korijen japonice, beta glukan, niacinamid, houttuynia cordata, dictamus dasycarpus, shea maslac.

JeuDérm ACNOCELL

PFS® je izolirani prirodni filtrat algi na kojem se bazira sva Repechage kozmetika, a patentirala ga je Lydia Sarfati. PFS® sadrži vitamine uključujući B12, C, E, K, minerale, 42 elementa u tragovima, 18 aminokiselina i antioksidanse. S obzirom na količinu aktivnih sastojaka u bazi preparata, zamislite kakvi su tek kompletni proizvodi i tretmani!

JeuDérm ADAPTIVE SKIN PROBIO

Adaptive Skin Probio linija proizvoda temelji se na balansu mikrobioma kože u svrhu jačanja imuniteta kože, poboljšanja njezine barijere, blokiranju upalnih procesa, preveniranju gubitka hijalurona i aktivaciji fibroblasta.
Preporuča se svima s problemom dehidrirane i problematične kože nakon agresivnijih postupaka.

Naručite se na besplatne konzultacije!

Nazovite nas!Cjenik
Povjerenjem do zdravlja i ljepote.