Tonus masaža

Stručni fizioterapeuti

Prepustite se našim stručim fizioterapeutima i maserima u najboljoj masaži u Zagrebu. Mirjana Sindičić, viši fizioterapeut, uz svoju stručnost i uz godine iskustva osmislila je jedinstvenu masažu koja je potpis Tonus brenda.

Različite tehnike

Tonus masaža je posebna jer predstavlja skup više različitih tehnika koje se izmjenjuju i stapaju u jedinstven tretman ovisno o potrebi klijenata. Osim klasične sportsko-medicinske masaže, izmjenjuju se vezivno-tetivna, digitopresura, lomi-lomi masaža, refleksologija, deep tissue s elementima thai masaže i manipulacije kralježnice i zglobova.

Prava senzacija

Ukoliko ste napeti, osjećate trnce ili bol u rukama i leđima, imate tenzijske glavobolje, bolove u vratu ili donjem dijelu leđa, ili se samo želite opustiti i omogućiti svome tijelu pravu senzaciju, Tonus masaža je pravi izbor za vas.

Individualan pristup

S obzirom na jaki naglasak na edukacije i usavršavanje cijelog Tonus tima možete biti sigurni da ćete uz individualni pristup dobiti baš ono što je vama potrebno i da ćete uz veliki broj fizioterapeuta i masera pronaći „ruku po svojoj mjeri“.

Naručite se na besplatne konzultacije!

Nazovite nas!Cjenik
Povjerenjem do zdravlja i ljepote.